Dubbel
doordacht.
SCROLL VOOR MEER INFO
Bakvlaai
in blisters?
Wijnteelt
op afstand?
FREELO coöperatie

Van éénpersoonsbedrijf naar duopartnerschap.

De coöperatie van Freelo, kortweg COPE, is een open en voor zelfstandigen toegankelijk co-creatieplatform dat matchende solo-ondernemers accelereert in samenwerken en samen zaken doen. Deze bedrijverij stimuleert en activeert complementair innovatietalent bij actieve freelancers en éénpersoonszaken. Wij begeleiden onze deelnemers, projectmatig en samen met specialisten, binnen een duidelijk engagement om economische synergie te realiseren in de praktijk. Want innovatie en co-business gaan hand in hand. Wil jij ook jouw persoonlijke groeidoelen realiseren of rendabele vernieuwingskansen met gelijkgestemden verkennen en injecteren in jouw zaak?

Groeien met een partner die jouw passie aanvult

Eén plus één is drie. Dat credo zetten we als coöperatievehikel in praktijk door middel van coaching, begeleiding, projectmanagement en vooral goesting om éénpersoonszaken uit te dagen in hun kansen op groei met een andere solo-ondernemer. Het resultaat is een nieuwe dienst of product dat klaar staat om naar de business te brengen. Een heel concreet en geplaveid innovatiepad om navolgend geheel zelf verder te zetten binnen jouw eigen zaak.

Wij staan met daad paraat

IDEEFASE

Jouw pitch.

Individueel en online videogesprek waarin we, met sterke interesse en open vizier, polsen naar jouw ambities en haalbaarheid om samen te werken met een andere ondernemer.
Gratis

Zonder aankoopverplichting

PROGRAMMAKEUZE

Het actieplan.

Zien we kansen om een toegevoegde waarde te leveren? Dan bieden we graag maximale ondersteuning en stippelen we volgens jouw behoeften een concreet projectplan met heldere doelen uit.
1120€

Excl. 21% BTW

HULPSELECTIE

De partner.

Projecthunting, partneracquisitie en financieringsonderzoek zit in onze genen. We kennen de kracht van exclusieve meerwaarde en stellen graag onze matchmakers aan jou voor.
Prijs per dagdeel

Volgens geldende tarieven

INNOVATIEPRAKTIJK

Ons project.

Wij fungeren als jouw naaste projectpartner en focussen mee op de realisatie van jouw doelen met impact. Binnen alle domeinen en facetten van het zakelijke projecttekening. Jij bepaalt wanneer en hoe.
Prijs in regie

Volgens projectbegroting

Onze bijdrage betaalt zich snel terug

Versterk jouw éénpersoonsmerk

Redenen om te
#doen.

Praktijkdeskundigen met seriële ervaringen in ondernemen.

We practice what we preach. Dat bewijzen onze eigen start-ups en carrièreloopbanen van de coaches en docenten iedere dag. Zo kunnen we jou complementaire praktijkervaring meegeven die niet te koop is in de handel.

Kennisbiotoop en partnerschappen met Gentrepreneurs.

Onze studieclusters, kennisallianties en open lectoraat zitten stevig verankerd binnen de Gentse ondernemerswereld en bij belangenorganisaties. Welkom in het studiemekka voor eigentijdse éénpersoonsbedrijven en freelancers.

Talenten en ambities van het individu vormen de kern.

We geloven in vloeibare intellegentie en niet in strikte opleidingsplannen. Alle kunst heeft een sterk kader nodig, maar wij flexibiliseren onze kennisdiensten op maat van jouw gekende talenten en ongekende ambities.

Site DOCKLAND

Bereikbaarheid.

Site Dockland ligt ten noorden van de kuip van Gent, in de 19de-eeuwse gordel langs de kleine ring tussen de Dampoort en de Muide. Je bereikt de site met de wagen via Dampoort of via de R4 en de Kennedylaan. De parking is te bereiken via de Sassevaartstraat. Kom je met de tram? Dan neem je best tram 4 ‘Muide-Moscou’ en stap af aan halte ‘Heilige Kerst’. Na ongeveer 200m in de Sint-Salvatorstraat, vind je aan de rechterkant ingang 2 (groene schuifpoort). Met de bus kan ook, buslijn 5 heeft een halte aan de Heilige Kerst-kerk. Je kan echter ook wat van de stad genieten, hiervoor loop of fiets je vanuit Gent-Dampoort, via de Dampoortstraat naar Sint-Jabobs. Vervolgens ga je richting Sleepstraat. Op het einde van de Sleepstraat, voorbij de Heilige Kerst-kerk, kom je in de Sint-Salvatorstraat.

Locatie

Dok-Noord 4/C102
9000 Gent

Telefoon

09 396 76 47

Postbus

cope@freelo.be

Openingsuren

iedere werkdag op afspraak

© FREELO business school
Loopbaaninstituut voor startende of actieve freelancers en éénpersoonszaken.
Met de medewerking van VLAIO, VDAB en STARTERSLABO. Freelo is een geregistreerd handelsmerk.
KBO-nummer 0789.390.057. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer and privacy policy.