Jouw idee
ingeblikt.
SCROLL VOOR MEER INFO
FREELO startambassade

De missing link van idee naar persoonsmerk.

De startambassade van Freelo, SAM in spreektaal, inspireert mensen die willen starten of doorstarten met een éénpersoonszaak, richt haar pijlen op ondernemingskansen met toekomst en biedt ideehouders een onmisbaar starterscanvas voor zij zélf aan de slag gaan met een operationeel businessplan of intekenen op een complementair starterstraject. Vanaf een woest idee. Met onze duale startprincipes vertalen we persoonlijke talenten en ambities naar een tastbaar handelsmerk voor jouw plannen als freelancer of solo-ondernemer. Kortom hét startpunt om te starten en je persoonlijke succesfactoren maximaal te linken aan jouw éénpersoonszaak.

Creëer jouw canvas en maak de match

De ambassade wil een reflectieve en onderzoekende partner zijn die ideehouders inspireert en oriënteert met een inhoudelijke beeldvorming over hun start- of doorstartprofiel in ondernemerschap. De definitie van een ondernemingspersona in een individueel starterscanvas is een vaak vergeten startpunt om, zowel zakelijk als persoonlijk, een succesvolle transitie te maken naar een éénpersoonsbedrijf.

Volg de vier stappen in dito uren

MOTIVATIE, PLANNEN EN DENKSTIJL

Wie komt langs.

Verkenningsgesprek waarin jouw identiteit, expertise, ervaringen en skills worden geblend met suggesties bij de persoonlijke toekomstplannen en ambities om zelfstandig te ondernemen.
75€

Excl. 21% BTW

VERSTERKEN VAN JE PLAN

Wat wil je bereiken.

Duobrainstorm die jouw ondernemersdroom uitdaagt met interessante sectorfeiten, relevante marktbewegingen, concurrenten en operationele verwachtingen op zakelijk gebied.
120€

Excl. 21% BTW

JOUW ZAKELIJKE IDENTITEIT

Waarom zelf doen.

Co-creatieworkshop waarin jouw idee en doelstellingen gevisualiseerd worden in een persoonlijke pitch met een merklabel, slogan, missie en waaromverhaal van jouw éénpersoonszaak.
120€

Excl. 21% BTW

BEELDVORMING VAN HET CANVAS

Hoe te starten.

Slotinterview om jouw gamma producten of diensten, met unieke waarden en kansrijke marktcombinaties, te verwerken in het starterscanvas dat ons stimuleringsfonds voor jou financiert.
675€
175€

Excl. 21% BTW

490€ inclusief korting voor starters

Schrijf jouw eigen ondernemersverhaal

Redenen om te
#inspireren.

Praktijkdeskundigen met seriële ervaringen in ondernemen.

We practice what we preach. Dat bewijzen onze eigen start-ups en carrièreloopbanen van de coaches en docenten iedere dag. Zo kunnen we jou complementaire praktijkervaring meegeven die niet te koop is in de handel.

Kennisbiotoop en partnerschappen met Gentrepreneurs.

Onze studieclusters, kennisallianties en open lectoraat zitten stevig verankerd binnen de Gentse ondernemerswereld en bij belangenorganisaties. Welkom in het studiemekka voor eigentijdse éénpersoonsbedrijven en freelancers.

Talenten en ambities van het individu vormen de kern.

We geloven in vloeibare intellegentie en niet in strikte opleidingsplannen. Alle kunst heeft een sterk kader nodig, maar wij flexibiliseren onze kennisdiensten op maat van jouw gekende talenten en ongekende ambities.

Site AMPLA

Bereikbaarheid.

Site Ampla ligt aan de oevers van de Gentse coupure die de Leie met de Brugse vaart verbindt. Verwacht je aan state-of-the-art kantoorinfrastructuur in combinatie met de gezelligheid van thuis. Niet enkel een plek om te werken, maar om geïnspireerd te worden, te leren, ideeën uit te wisselen en creatief te zijn. Deurparkeren met de wagen kan enkel op de schaarse betaalparkeerplaatsen in de straat. De dichtstbijzijnde openbare parking is de Sint-Michielsparking op 15 minuten wandelafstand van de campus. Publieke fietsenstallingen zijn talrijk in de buurt. Kom je met de bus? Stap dan op lijn 3 of 6. Trams 1 en 2 hebben eveneens routes langs de coupure.

Locatie

Coupure Rechts 88
9000 Gent

Telefoon

09 396 76 47

Postbus

sam@freelo.be

Openingsuren

iedere werkdag op afspraak

© FREELO business school
Loopbaaninstituut voor startende of actieve freelancers en éénpersoonszaken.
Met de medewerking van VLAIO, VDAB en STARTERSLABO. Freelo is een geregistreerd handelsmerk.
KBO-nummer 0789.390.057. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer and privacy policy.